Lägger upp receptet här:
4 portioner
500 gram potatis
500 gram fläskfile
2 paprikor gul & röd
2 rödlökar
3 tomater100 gram
fetaost
Marinad
1 dl olivolja
Kinesisk soja
1 tsk sambal oelek
1 tsk ingefära
3 viklöksklyftor
salt & svartpeppar
Sås
1 burk fraiche
2 msk majonnäs
4-5 pressade viklöksklyftor
Italiensk salladskrydda
2 msk pressad citron
1. Putsa och strimla köttet. Läggdet i marinaden, låt det dra ca 6 timmar.2. Sätt ugnen på 225 grader3. Skala och klyfta potatisen, lägg i långpanna. Sätt in i ugn i 10 min4. Tag ut plåt och lägg på köttet samt strimlad paprika, tomat, rödlök och fetaosttärningar.5. Sätt in plåten och tillaga i ytterliggare 15 min.6. Blanda samman såsen7. Tag ut och njut tillsammans med såsen!!!
Söndag och SNÖ!!!! Härligt!!! Direkt efter frukost gick barnen och Roger gick ut för att skotta och leka i snön . Eter lunch blev det hemgång




Hampus skulle på kalas och yasmina gympa. Ikväll blir det tvättning, sortering, städning så aöllt är i ordning till nästa arbetsvecka.

Hej då landet!!!
2 kommentarer:
Vilken härlig, men fullspäckad helg ni haft!!! Längtar till landet nu när jag ser bilderna, och SNART är vi där:-) Sist hade jag väl tjockmage?! Visst?
Puss & kram
Yes sist var det tjockmage men också sommar...
Men vi kommer ha mysigt endå, vi blir ju solstrålar tillsammans; hi, hi!!!!
Skicka en kommentar